Đề Thi Tiếng Anh Lớp 5 Kì 1

     

Đề thi giữa kì 1 tiếng Anh lớp 5 bao gồm đáp án năm 2022 - 2023 (10 đề)

cameraminhtan.vn biên soạn và xem tư vấn Đề thi giữa kì 1 tiếng Anh lớp 5 có đáp án năm 2022 - 2023 (10 đề) được tổng hợp tinh lọc từ đề thi môn tiếng Anh 5 của các trường trên toàn nước sẽ giúp học sinh có kế hoạch ôn luyện từ bỏ đó đạt điểm cao trong số bài thi giờ Anh lớp 5.

Bạn đang xem: đề thi tiếng anh lớp 5 kì 1

*

Tải xuống

BỘ ĐỀ THI GIỮA HỌC KỲ I – TIẾNG ANH 5 CÓ ĐÁP ÁN

Phòng giáo dục đào tạo và Đào sinh sản .....

Đề thi giữa Học kì 1

Năm học tập 2022 - 2023

Bài thi môn: tiếng Anh lớp 5

Thời gian làm cho bài: phút

(không kể thời gian phát đề)

(Đề số 1)

Complete the sentence with the correct word.

far; crowded; village; island; come; modern; flat; floor;

1. Our đô thị is very big and__________.

2. The__________is beautiful và quiet.

3. Bởi vì you lượt thích living in an__________?

4. How__________is it from here khổng lồ your countryside?

5. My house is on the tenth__________of dai Lien Tower.

6. The city is so__________and polluted.

7. How often vì chưng you__________back khổng lồ your hometown?

8. Linda lives in__________19, on the eighth floor of kim cương Tower.

Reorder the word lớn make correct sentence.

1. Do/ does/ the/ in/ she/ morning?/ What

................................................................................................

2. Does/ do/ he/ What/ morning?/ in/ the

................................................................................................

3. I/ in/ usually/ the/ play/ afternoon./ volleyball

................................................................................................

4. Always/ morning/ do/ I/ exercise/ the/ in/ morning.

................................................................................................

5. Her/ dinner/ mother/ always/ at night./ cooks/ Jennie

................................................................................................

Circle the correct answer.

1. Last night I go/ went lớn Hoa’s birthday party.

2. We played many games và did/ worked some sports, too.

3. Hoa invited all of her classmates to/ for her birthday party.

4. We played/ thanh lịch “Happy birthday” and danced, too.

5. We had lots of funny/ fun at the buổi tiệc ngọt last night.

Read & do the task followed.

My name is David. I live in Berlin, Germany. Last week, my family và I spent the summer holiday on my grandparents’ farm in the countryside. It was so far from Berlin. First, we took a taxi khổng lồ the airport. Then we went by plane. Everything on the farm was great. The weather was good. It was cool & sunny. We went khổng lồ the farm and watered the plants. I helped my grandmother lớn get milk from cows, too. I found this job interesting. I did it every day until the over of the holiday. My parents liked walking on the farm và feeding sheep. We went back home yesterday.

Read and decide if each statement is true or false.

1. David is from America.

2. He spent his summer holiday on his parents’ farm.

3. He went to lớn the farm with his friends.

4. They took a taxi to the airport.

5. The weather was cool và sunny when they were.

ĐÁP ÁN

Complete the sentence with the correct word.

1 - modern; 2 - village; 3 - island; 4 - far;

5 - floor; 6 - crowded; 7 - come; 8 - flat;

Reorder the word to make correct sentence.

1 - What does she vì in the morning?

2 - What does he vị in the morning?

3 - I usually play the volleyball in the afternoon.

4 - I always vày morning exercise in the morning.

5 - Jennie always cooks her dinner at night.

Circle the correct answer.

1 - went; 2 - did; 3 - to; 4 - sang; 5 - fun;

Read và do the task followed.

1 - False; 2 - False; 3 - False; 4 - True; 5 – True

*

Phòng giáo dục và đào tạo và Đào tạo thành .....

Đề thi giữa Học kì 1

Năm học tập 2022 - 2023

Bài thi môn: giờ Anh lớp 5

Thời gian làm bài: phút

(không kể thời gian phát đề)

(Đề số 2)

Match the sentences

1. What’s your address ? A. I always vày morning exercise

2. What’s the village like ? B. Twice a week

3. What bởi vì you vì in the morning ? C. It’s small và quiet

4. How often vì you have English ? D. It’s 81 Tran Hung Dao Street

Put the words in order.

1. Will / the countryside / I / in / be.

………………………………………………………..

2. Went khổng lồ / Phu Quoc / island / I.

………………………………………………………..

3. Vì / tomorrow / what / will / you ?

………………………………………………………..

4. Did / on / go / where / holiday / you ?

………………………………………………………..

Read & complete.

Had Sunday did do

Mai: When was Linda’s birthday party?

Phong: It was last (1)…………………..

Mai: Did you go to the party?

Phong: yes, I (2)…………………….

Mai: What did you (3)…………..at the party?

Phong: First, we gave her presents. Then we played a lot of games. In the end, we (4)…………… nice food và drink.

Choose the correct answer.

1. Where will you be this weekend? - I …………on the beach.

A. Am B. Was C. Will be D. Stay

2. What did you vì last night? – I ………….my homework.

A. Did B. Do C. Does D. Will do

3. Last year, I went trang chủ …………..taxi.

A. By B. In C. At D. On

4. ………..will you bởi at Ha Long Bay? – I will take a boat trip around the islands.

A. Where B. How C. How often D. What

ĐÁP ÁN

Match the sentences

1 - d; 2 - c; 3 - a; 4 - b

Put the words in order.

1. I will be in the countryside.

2. I went to Phu Quoc island.

3. What will you bởi vì tomorrow?

4. Where did you go on holiday?

Read and complete.

1. Sunday; 2. Did; 3. Do; 4. Had

Choose the correct answer.

1. C; 2. A; 3. B; 4. D

Phòng giáo dục và Đào sinh sản .....

Đề thi thân Học kì 1

Năm học tập 2022 - 2023

Bài thi môn: giờ đồng hồ Anh lớp 5

Thời gian có tác dụng bài: phút

(không kể thời hạn phát đề)

(Đề số 3)

Odd one out (Khoanh tròn từ ko cùng nhóm)

1. A. Went B. Took C. Explored D. Saw

2. A. Vietnamese B. England C. Japan D. America

3. A. Father B. Mechanic C. Astronaut D. Architect

4. A. June B. Sunday C. July D. September

5. A. Happy B. Buổi tiệc nhỏ C. My D. Family

Choose the correct answer

1. What’s your house………? - It’s a big house. It’s got a small garden.

A. Look B. Like C. Likes D. Liked

2. . ……….you go khổng lồ Mai’s birthday party? - Yes, I did.

A. Bởi B. Does C. Did D. Doing

3. Zack is fromMalaysiaand his nationality is……………….

A. Malaysian B. Australian C. Combodian D. Japanese

4. Where……….. Is she from? -She’s fromTokyo.

A. At B. On C. In D.to

5. Tony lives ………..52 cha Trieu Street with his family.

A. In B. At C. On D.to

6. Mai lives…….. The third floor of Ha Noi Tower.

A. At B. On C. In D.to

7. Tony’s birthday is ……..October.

A. In B. At C. On D.to

8. What bởi you often vày ……..the morning?

A. At B. On C. To D.in

9. I’ll ……..a singer in the future.

A. Be B. Is C. Am D. Being

10. What ……. You be in the future? – I’ll be an astronaut.

A. Is B. Am C. Being D. Will

Match the sentences in column A with the sentences in column B

1. What present did you give Lan?

a. I’m Indonesian

2. What did you bởi vì last night?

b. A comic book

3. What’s your house like?

c. I surfed the Internet

4. What’s your nationality?

d. I’ll be a dentist.

5. What will you be in the future?

e. It’s a small, beautiful house.

ĐÁP ÁN

I.

1 – C 2 - A 3 – A 4 – B 5 – D

II.

1 – B 2 - C 3 – A 4 – C 5 – B

6 – C 7 - A 8 – D 9 – A 10 – D

III.

1 – B 2 - C 3 – E 4 – A 5 – D

*

Phòng giáo dục đào tạo và Đào chế tạo ra .....

Đề thi giữa Học kì 1

Năm học tập 2022 - 2023

Bài thi môn: giờ Anh lớp 5

Thời gian có tác dụng bài: phút

(không kể thời gian phát đề)

(Đề số 4)

I. Chọn giải đáp đúng.

1. Lam ...... Hong are students.

A. Và B. Or C. But D. With

2. …….. He swim? - Yes, he can.

A. Could B. Can C. What D. How

3. This is my brother. ……… name is Long.

A. He B. She C. His D. Her

4. How ……. Classes are there?

A. Much B. Màu sắc C. Many D. Lion

5. There ….. A desk.

A. Are B. Is C. Has D. Have

6. Linda wants chicken……. Noodles.

A. But B. With C. & D. So

7 ………..your favorite fruit? - Orange.

A. What’s B. When’s C. How’s D. Can’s

8. ……. Is the weather? - It"s rainy.

A. How B. What C. When D. Where

9. …….. Lien like English?

A. Vì B. Does C. Did D. Has

10. Where …..the library?

A. Am B. Is C. Am not D. Are

II. Chọn từ không giống loại.

1. A. Orange B. Xanh C. Brown D. Red

2. A. Sun B. Snowy C. Sunny D. Rainy

3. A. Father B. Pupil C. Sister D. Grandma

4. A. October B. Sunday C. January D. December

5. A. Car B. Football C. Bus D. Bicycle

III. Thu xếp những từ sau đây thành câu hoàn chỉnh.

1) My/ teacher/ beautiful. / is ....................................................................

2) wash / Do/ face ?/ your / the/ ....................................................................

3) What/ want ?/ she/ does ....................................................................

4) is/ your/ What/ fruit?/ favorite ....................................................................

5) hungry./ I’m / want/ noodle./ I / some ....................................................................

IV. Điền từ ham mê hợp xong xuôi đoạn văn.

map; desks; classroom; globe

My classroom

Hello. My name is Lien. I’m from (0) Viet Nam. This is my (1)………………It is large and nice. There are 30 (2)………………….and chairs. There is a green board on the wall. There is a (3)................ Of Viet Nam. There is also a(4) .............We are very happy in my classroom.

ĐÁP ÁN

I. Chọn đáp án đúng.

1 - A; 2 - B; 3 - C; 4 - C; 5 - B;

6 - C; 7 - A; 8 - A; 9 - B; 10 - B;

II. Chọn từ không giống loại.

1 - A; 2 - A; 3 - B; 4 - B; 5 - B;

III. Bố trí những từ dưới đây thành câu trả chỉnh.

1 - My teacher is beautiful.

2 - vì chưng you wash your face?

3 - What does she want?

4 - What is your favorite fruit?

5 - I"m hungry. I want some noodles.

IV. Điền từ thích hợp hợp xong xuôi đoạn văn.

1 - classroom; 2 - desks; 3 - map; 4 – globe

Phòng giáo dục đào tạo và Đào tạo .....

Đề thi thân Học kì 1

Năm học 2022 - 2023

Bài thi môn: giờ Anh lớp 5

Thời gian làm bài: phút

(không kể thời gian phát đề)

(Đề số 5)

I/ Underline & correct the mistakes.

1. Does you take part in the drawing contest?

2. How does he go khổng lồ the school? - On bike.

3. Linda will eating seafood on the beach.

4. Lan buy a new pencil yesterday.

5. We went lớn Sapa next holiday.

II. Put the words in order.

1. Enjoy/ Did/ last/ party/ Lan/ Monday ?/ the/

2. Grandparents/ lives/ Quan/ his/ with/ ./

3. Will/ holiday/ beach/ summer/ go/ They/ Sam Son/ to/ next/ ./

4. Often/ does/ How/ Lisa/ theatre/ go/ to/ the/ ?/

5. Do/ What/ do/ you/ the/ in/ morning/ ?/

III. Read và match.

1. What’s your school like? A. I vị my homework.

2. When will you go khổng lồ the beach? B. It is big và beautiful.

3. Did Lien go the zoo yesterday? C. By bus.

4. What vị you vị in the afternoon? D. Next Sunday.

5. How bởi you go to the school? E. Yes, she did.

IV. Read và choose the correct answer.

1. Did you go the thể hình yesterday? (Yes/ No), I did.

2. What (will/ do) you vày next Saturday? I will visit my grandparent with my mom.

Xem thêm: Unit 6: Speaking Unit 6 Lớp 11 Sách Mới, Skills Trang 10 Unit 6 Sgk Tiếng Anh 11 Mới

3. What (do/ did) he vị yesterday? He went to lớn zoo.

4. (How/ Where) does he go khổng lồ school? - On foot.

ĐÁP ÁN

I/ Underline & correct the mistakes.

1 - Does thành Do;

2 - On thành By;

3 - eating thành eat;

4 - buy thành bought;

5 - went thành will go;

II. Put the words in order.

1 - Did Lan enjoy the buổi tiệc nhỏ last Monday?

2 - quan lives with his grand parents.

3 - They will go lớn Sam Son beach next summer holiday.

4 - How often does Lisa go to the theatre?

5 - What vị you vị in the morning?

III. Read and match.

1 - B; 2 - D; 3 - E; 4 - A; 5 - C;

IV. Read and choose the correct answer.

1 - Yes; 2 - will; 3 - did; 4 – How

*

Phòng giáo dục và Đào chế tác .....

Đề thi giữa Học kì 1

Năm học tập 2022 - 2023

Bài thi môn: giờ đồng hồ Anh lớp 5

Thời gian có tác dụng bài: phút

(không kể thời hạn phát đề)

(Đề số 6)

I. Chọn từ không giống loại.

1. A. Fine B. Large C. Not D. Early

2. A. Grass B. Vegetable C. Tree D. School

3. A. Capital B. Thành phố C. Countryside D. Apartment

4. A. By B. At C. Xe taxi D. From

5. A. Went B. Leave C. Finish D. Start

II. Khoanh tròn từ đúng chấm dứt câu.

1. _______ did Lan go on holiday? - Nha Trang.

A. What B. Where C. Which

2. He went to da Nang - the _______ city

A. Coastal B. Beach C. Town

3. Where ________ he last summer, Linda? - In his grandparents"s.

A. Are B. Was C. Were

4. _______ did you vì chưng when you were in domain authority Nang?

A. What B. When C. Where

5. Did you_______ any photos here?

A. Took B. Take C. Takes

6. What did nam eat yesterday? He _______ fish, rice và soup.

A. Eat B. Eats C. Ate

7. My birthday is _______ Monday, December 21st.

A. At B. On C. In

8. ________ you have a chạy thử today?

A. Will B. Vì chưng C. Are

9. Will you be không tính tiền next Sunday? – ________.

A. No, I won’t B. No, I don’t C. No. I amn’t.

10. We will meet our old friends _____ Sunday.

A. Last B. Next C. Now

III. Give the correct size of the verbs in brackets

1. I ________________ a student in Le Quy Don primary school. (be)

2. Last weekend, we ______________ khổng lồ Nha Trang. (go)

3. Nga, Lien và Minh ____________ lunch together at the school. (now have)

4. Dung ____________ noodles for breakfast yesterday. (have)

5. I _____________ in Hanoi city, I lives in thai Binh province. (not live)

IV. Read the passage & write True or False.

Her name is Lan. She lives in an apartment in the city. Near her house, there is a supermarket, a book store, a post office và a pharmacy store. She is a student. She studies at Cau Giay primary school. Her house is far from her school so she often goes to school by bike. She goes to school in the morning. There is a park in front of the school. There are a lot of trees & flowers in the park. Behind the school, there is a low mountain.

1. Lan lives in the country.

2. She is a pupil.

3. Her house is near her school.

4. She goes to school in the afternoon.

5. There is a mountain behind her school.

ĐÁP ÁN

I. Lựa chọn từ không giống loại.

1 - C; 2 - D; 3 - D; 4 - C; 5 - A

II. Khoanh tròn tự đúng xong xuôi câu.

1 - B; 2 - A; 3 - B; 4 - A; 5 - B;

6 - C; 7 - B; 8 - B; 9 - A; 10 - B

III. Give the correct size of the verbs in brackets

1 - am; 2 - went; 3 - are now having; 4 - had; 5 - don"t live

IV. Read the passage and write True or False.

1 - False; 2 - True; 3 - False; 4 - False; 5 – True

Phòng giáo dục đào tạo và Đào tạo thành .....

Đề thi thân Học kì 1

Năm học tập 2022 - 2023

Bài thi môn: tiếng Anh lớp 5

Thời gian có tác dụng bài: phút

(không kể thời gian phát đề)

(Đề số 7)

I. Circle the odd one out.

1. A. Coach B. Ship C. Train D. Beach

2. A. Have B. Surfing C. Watch D. Play

3. A. Played B. Went C. Was D. Had

4. A. Cave B. Island C. Apartment D. Mountain

5. A. Fruit B. Play C. Candle D. Birthday cake

II. Complete the sentence with suitable word.

with; went; does; songs; how;

1. Nam giới often………morning exercise.

2. After school, he does his homework ………his classmates.

3. ………….did you get there? - by coach

4. I ………..to the theatre last night with my parents.

5. They sang trọng English............ Beautifully.

III. Read the passage và answer the question.

His name is Phong. He lives in a house in the city. Near his house, there is a supermarket, a bank, a post office và a clinic. He is a student. He studies at Le Duan primary school. His house is near his school so he often goes lớn school on foot. He goes khổng lồ school in the morning. In the afternoon, he often does his homework và helps his mom with some little things.

1. What is his name?

2. What does he do?

3. Does he live in the countryside?

4. Where is his school?

5. When does he go to school?

IV. Reorder the words.

1. Play/ gym/ Linda/ I/ volleyball/ the/ and/ in/

………………………………………………………………

2. Afternoon/ I/ homework/ the/ often/ my/ in/ do/

………………………………………………………………

3. Address/ is/ What/ his/ ?/

………………………………………………………………

4. Go/ do/ How/ school/ you/ to/ ?

………………………………………………………………

5. Twice/ TV/ Tom/ week/ watches/ a/

………………………………………………………………

ĐÁP ÁN

I. Circle the odd one out.

1 - D; 2 - B; 3 - A; 4 - C; 5 - B;

II. Complete the sentence with suitable word.

1 - does; 2 - with; 3 - How; 4 - went; 5 - songs;

III. Read the passage and answer the question.

1 - His name is Phong.

2 - He is a student.

3 - No, he doesn"t.

4 - It is near his house.

5 - He goes lớn school in the morning.

IV. Reorder the words.

1 - I & Linda play volleyball in the gym.

2 - I often vì my homework in the afternoon.

3 - What is his address?

4 - How bởi vì you go khổng lồ school?

5 - Tom watches TV twice a week.

*

Phòng giáo dục đào tạo và Đào sinh sản .....

Đề thi thân Học kì 1

Năm học tập 2022 - 2023

Bài thi môn: giờ đồng hồ Anh lớp 5

Thời gian làm cho bài: phút

(không kể thời gian phát đề)

(Đề số 8)

I. Choose the odd one out.

1. A. How B. When C. Where D. Did

2. A. Holiday B. Sunday C. Monday D. Tuesday

3. A. Are B. Is C. Be D. Was

4. A. Went B. Write C. Wash D. Go

5. A. On B. In C. Of D. There

II. Read & choose the correct answer.

1. How bởi vì you go khổng lồ school?

A. On foot. B. I goes lớn school by bus. C. I walked lớn school.

2. What did you vị yesterday?

A. I will go to lớn visit my grandma.

B. I went khổng lồ the cinema with my brother.

C. I goes to lớn school.

3. _______________________? I go lớn the library once a week.

A. How often bởi vì you go khổng lồ school?

B. How often vì you go to the library?

C. How do you go to lớn the library?

4. What did he vị at the party? ______________________

A. She danced and sang.

B. He danced and sing.

C. He danced và sang.

5. Who bởi you live with? _____________________

A. I lived with my mother.

B. I live with my parents.

C. She lives with my mom.

III. Read and match.

1. Where bởi you live?

2. Where did he go?

3. Vày you go to lớn school on Friday?

4. Did you sing?

5. How vày you go khổng lồ the park?

A. No, I didn"t.

B. By bus.

C. He went to Sam Son beach.

D. Yes, I do.

D. I live in Hanoi.

IV. Reorder the words.

1. Does/ Where/ in/ go/ the/ he/ morning/ ?/

______________________________

2. How/ the/ do/ supermarket/ you/ often/ go/ ?

______________________________

3. Singing/ Linh/ yesterday/ joined/Lien/ in/ contest/ and/ ./

______________________________

4. When/ have/ Thuy/ English/ does/ lessons/ ?/

______________________________

5. I"ll/ I/ swim/ think/ beach/ the/ at/ ./

______________________________

ĐÁP ÁN

I. Choose the odd one out.

1 - D; 2 - A; 3 - C; 4 - A; 5 - D;

II. Read & choose the correct answer.

1- A; 2 - B; 3 - B; 4 - C; 5 - B;

III. Read và match.

1 - D; 2 - C; 3 - D; 4 - A; 5 - B;

IV. Reorder the words.

1 - Where does he go in the morning?

2 - How often bởi vì you go lớn the supermarket?

3 - Linh and Lien joined in singing contest yesterday.

4 - When does Thuy have English lessons?

5 - I think I"ll swim at the beach.

Phòng giáo dục và đào tạo và Đào tạo thành .....

Đề thi thân Học kì 1

Năm học tập 2022 - 2023

Bài thi môn: tiếng Anh lớp 5

Thời gian làm bài: phút

(không kể thời gian phát đề)

(Đề số 9)

I. Chọn giải đáp đúng.

1. Lam ...... Hong are students.

A. Và B. Or C. But D. With

2. …….. He swim? - Yes, he can.

A. Could B. Can C. What D. How

3. This is my brother. ……… name is Long.

A. He B. She C. His D. Her

4. How ……. Classes are there?

A. Much B. Màu sắc C. Many D. Lion

5. There ….. A desk.

A. Are B. Is C. Has D. Have

6. Linda wants chicken……. Noodles.

A. But B. With C. And D. So

7 ………..your favorite fruit? - Orange.

A. What’s B. When’s C. How’s D. Can’s

8. ……. Is the weather? - It"s rainy.

A. How B. What C. When D. Where

9. …….. Lien like English?

A. Do B. Does C. Did D. Has

10. Where …..the library?

A. Am B. Is C. Am not D. Are

II. Lựa chọn từ không giống loại.

1. A. Orange B. Xanh C. Brown D. Red

2. A. Sun B. Snowy C. Sunny D. Rainy

3. A. Father B. Pupil C. Sister D. Grandma

4. A. October B. Sunday C. January D. December

5. A. Car B. Football C. Bus D. Bicycle

III. Thu xếp những từ sau đây thành câu hoàn chỉnh.

1) My/ teacher/ beautiful. / is ....................................................................

2) wash / Do/ face ?/ your / the/ ....................................................................

3) What/ want ?/ she/ does ....................................................................

4) is/ your/ What/ fruit?/ favorite ....................................................................

5) hungry./ I’m / want/ noodle./ I / some ....................................................................

IV. Điền từ đam mê hợp chấm dứt đoạn văn.

map; desks; classroom; globe

My classroom

Hello. My name is Lien. I’m from (0) Viet Nam. This is my (1)………………It is large và nice. There are 30 (2)………………….and chairs. There is a green board on the wall. There is a (3)................ Of Viet Nam. There is also a(4) .............We are very happy in my classroom.

ĐÁP ÁN

I. Chọn câu trả lời đúng.

1 - A; 2 - B; 3 - C; 4 - C; 5 - B;

6 - C; 7 - A; 8 - A; 9 - B; 10 - B;

II. Chọn từ không giống loại.

1 - A; 2 - A; 3 - B; 4 - B; 5 - B;

III. Thu xếp những từ tiếp sau đây thành câu hoàn chỉnh.

1 - My teacher is beautiful.

2 - do you wash your face?

3 - What does she want?

4 - What is your favorite fruit?

5 - I"m hungry. I want some noodles.

IV. Điền từ mê thích hợp chấm dứt đoạn văn.

1 - classroom; 2 - desks; 3 - map; 4 – globe

*

Phòng giáo dục và Đào tạo ra .....

Đề thi giữa Học kì 1

Năm học tập 2022 - 2023

Bài thi môn: giờ Anh lớp 5

Thời gian làm bài: phút

(không kể thời gian phát đề)

(Đề số 10)

I/ Underline & correct the mistakes.

1. Does you take part in the drawing contest?

2. How does he go lớn the school? - On bike.

3. Linda will eating seafood on the beach.

4. Lan buy a new pencil yesterday.

5. We went to Sapa next holiday.

II. Put the words in order.

1. Enjoy/ Did/ last/ party/ Lan/ Monday ?/ the/

2. Grandparents/ lives/ Quan/ his/ with/ ./

3. Will/ holiday/ beach/ summer/ go/ They/ Sam Son/ to/ next/ ./

4. Often/ does/ How/ Lisa/ theatre/ go/ to/ the/ ?/

5. Do/ What/ do/ you/ the/ in/ morning/ ?/

III. Read and match.

1. What’s your school like? A. I vày my homework.

2. When will you go lớn the beach? B. It is big and beautiful.

3. Did Lien go the zoo yesterday? C. By bus.

4. What vị you bởi vì in the afternoon? D. Next Sunday.

5. How bởi vì you go to lớn the school? E. Yes, she did.

IV. Read và choose the correct answer.

1. Did you go the thể hình yesterday? (Yes/ No), I did.

Xem thêm: Hình Ảnh Đất Nước Viêt Nam Tươi Đẹp, Vn Đất Nước Con Người

2. What (will/ do) you vì next Saturday? I will visit my grandparent with my mom.